Food and Drug Administration Center for Biologics Evaluation and Research Office of Vaccines Research and Review 166th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee June 10, 2021 AGENDA

<u>Topic:</u> The Committee will meet in open session to discuss, in general, data needed to support authorization and/or licensure of COVID-19 vaccines for use in pediatric populations.

Time	Presentation/Presenter
8:30 a.m.	Opening Remarks: Call to Order and Welcome (10 min)
0:30 a.m.	Opening Remarks: Can to Order and Welcome (10 min)
	Arnold Monto, M.D. Acting Chair, VRBPAC, Professor of Public Health and Epidemiology, University of Michigan
	Administrative Announcements, Roll Call, Introduction of Committee, Conflict of Interest Statement (20 min)
	 Prabhakara Atreya, Ph.D. Acting Designated Federal Officer, VRBPAC, Director, Division Scientific Advisors and Consultants, CBER, FDA
9:00 a.m.	Licensure and Emergency Use Authorization of Vaccines to Prevent
	COVID-19 for Use in Pediatric Populations (15 min)
	 Ramachandra Naik, Ph.D., Biologist (Regulatory), Division of Vaccines and Related Product Applications, Office of Vaccines Research and Review, CBER, FDA –10 min
	• Q/A – 5 Min
9:15 a.m.	CDC: Epidemiology of SARS CoV-2 in Children and Adolescents (20 min)
	 LCDR. Hannah Kirking, M.D. Medical Epidemiologist, Division of Viral Diseases, Respiratory Viruses Branch, CDC – 15 min
	• Q/A - 5 min
9:35 a.m.	CDC: Adolescent COVID-19 Vaccination (20 min)
	Shannon Stokley, DrPH Associate Director for Science, NCIRD, CDC - 15 min
	• Q/A - 5 min
9:55 a.m.	FDA Updates of COVID-19 Vaccine Safety Activities (30 min)
	 Steven Anderson, Ph.D. Director, Office of Biostatistics and Epidemiology, CBER, FDA – 10 min

Food and Drug Administration Center for Biologics Evaluation and Research Office of Vaccines Research and Review 166th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee June 10, 2021 AGENDA

	COVID-19 Vaccine Safety Updates
	 CAPT. Tom Shimabukuro, M.D. M.PH. M.B.A. Deputy Director, Immunization Safety Office, CDC – 10 min Q/A - 10 min
10:25 a.m.	BREAK (10 minutes)
10:35 a.m.	FDA Presentation – Considerations on Data to Support Licensure and Emergency Use Authorization of COVID-19 Vaccines for Use in Pediatric Populations (40 min)
	 Doran Fink, M.D., Ph.D., Deputy Director – Clinical, Division of Vaccines and Related Products Applications, Office of Vaccines Research and Review, CBER, FDA- 30 min
	• Q/A - 10 min
11:15 a.m.	Additional Q & A Session (30 min)
11:45 a.m.	Industry Perspective: Considerations for COVID-19 Vaccine Pediatric Trials (15 min)
	 Phyllis Arthur, M.B.A. Vice President, Infectious Diseases and Emerging Science Policy, Biotechnology Innovation Organization (BIO), Washington DC - 10 min
	• Q/A – 5 min
12:00 p.m.	Lunch (30 min)
12:30 p.m.	Open Public Hearing (OPH) (60 min)
1:30 p.m.	Break (10 min)
1:40 p.m.	Committee Discussion (120 min)
3:40 p.m.	Meeting Adjourned - DFO