FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER)
176th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products
Advisory Committee
September 22, 2022
DRAFT AGENDA

Topic: This committee will meet in open session to discuss the Biologics License Application # 125739 (BLA - 125739) from Rebiotix Inc. for a product, Rebyota (Fecal Microbiota, Live), with a requested indication to "reduce the recurrence of *Clostridioides difficile* infection (CDI) in adults following antibiotic treatment for recurrent *Clostridioides difficile* infection."

Time	Presentation/Presenter
8:30 a.m. ET	Opening Remarks: Call to Order and Welcome (10 min)
	Hana El Sahly, M.D. Chair, VRBPAC Professor, Department of Molecular Virology and Microbiology Baylor College of Medicine
	Administrative Announcements, Roll Call, Introduction of Committee, Conflict of Interest Statement (20 min)
	Sussan Paydar, Ph.D. Designated Federal Officer, VRBPAC Division of Scientific Advisors and Consultants, CBER, FDA
9:00 a.m. ET	FDA Introduction (30 min including Q &A))
	Welcome (5 Min) • Peter Marks, M.D. Ph.D. Center Director, CBER, FDA
	Biologics License Application for Rebyota (Fecal Microbiota, Live) (20 min)
	 Qun Wang, Ph.D. Review Committee Chair Division of Vaccines and Related Product Applications (DVRPA) Office of Vaccines Research and Review (OVRR) CBER, FDA
	Q & A – 5 min
9:30 a.m. ET	CDC Presentation (30 Min including Q &A)
	Current epidemiology of <i>Clostridioides difficile</i> infection (CDI) in adults in the United States (20 Min)
	Alice Y. Guh, M.D. MPH Medical Officer Division of Healthcare Quality Promotion Centers for Disease Control and Prevention (CDC)

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 176th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee September 22, 2022 DRAFT AGENDA

	Q & A – 10 Min
10:00 a.m. ET	Sponsor (Rebiotix inc.) Presentation (90 Min including Q&A)
	Rebyota (Fecal Microbiota, Live) for patients with recurrent <i>Clostridioides difficile</i> infection (60 min)
	Introduction Lee Jones, Founder and Past President and CEO of Rebiotix Incorporated (Inc.), a Ferring Company
	Effective Management of <i>C difficile</i> , An Unmet Clinical Need Sahil Khanna, MBBS, MS, Professor of Medicine, Division of Gastroenterology and Hepatology, Mayo Clinic
	RBX2660 Efficacy Lindy Bancke, PharmD, Head of Clinical Development, Rebiotix Inc., a Ferring Company
	RBX2660 Safety Jonas Pettersson, MD, PhD, Senior Medical Director, Ferring Pharmaceuticals
	Clinical Perspective Colleen Kraft, MD, MSC, FIDSA, Associate Chief Medical Officer, Emory University
	Q & A – 30 Min
11:30 a.m. ET	Break (10 min)
11:40 a.m. ET	FDA Presentations (90 min including Q&A)
	Rebyota (Fecal Microbiota, Live): Review of Efficacy and Safety (60 min)
	Omolara Adewuni, M.D. Medical Officer, Clinical Review Branch 2 Division of Vaccines and Related Product Applications (DVRPA) Office of Vaccines Research and Review (OVRR), CBER, FDA
	Zhong Gao, Ph.D. Mathematical Statistician, Therapeutics Evaluation Branch 2 Division of Biostatistics (DB) Office of Biostatistics and Pharmacovigilance (OBPV), CBER, FDA
	Q & A – 30 min

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 176th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee September 22, 2022 DRAFT AGENDA

1:10 p.m. ET	Lunch (40 min)
1:50 p.m. ET	Open Public Hearing (60 min)
2:50 p.m. ET	Break (10 Min)
3:00 p.m. ET	Committee Discussion and Voting (120 min)
5:00 p.m. ET	Meeting Adjourned – DFO