

## Circulatory Devices Panel for the Medical Devices Advisory Committee February 13, 2024

## Discuss, make recommendations, and vote on information regarding the premarket approval application (PMA) for the Abbott Medical TriClip G4 System

| Panel Chairperson:  |
|---------------------|
| Richard Lange, M.D. |

**Designated Federal Officer:** Akinola Awojope, Dr.PH

| 9:00 a.m.  | Call to Order<br>Panel Introductions<br>Conflict of Interest |
|------------|--|
| 9:30 a.m.  | Abbott Medical Presentation (90 min)                         |
| 11:00 a.m. | Questions to Abbott Medical (15 min)                         |
| 11:15 a.m. | Break (15 min)   |
| 11:30 a.m. | FDA Presentation (90 min)                                    |
| 1:00 p.m.  | Questions to FDA (15 min)                                    |
| 1:15 p.m.  | Lunch (45 min)   |
| 02:00 p.m. | Open Public Hearing* (60 min)                                |
| 03:00 p.m. | Panel Deliberation (60 min)                                  |
| 04:00 p.m. | Break (15 min)   |
| 04:15 p.m. | FDA Questions (75 min)                                       |
| 05:45 p.m. | Vote (15 min)  |
| 06:00 p.m. | Summary of Panel Recommendations (15 min)                    |

06:15 p.m. Adjourn

\*Open Public Hearing – Interested persons may present data, information, or views, orally or in writing, on the issue pending before the panel. Scheduled speakers who have requested time to address the panel will speak at this time. After they have spoken, the Chair may ask them to remain if the panel wishes to question them. Then the Chair will recognize unscheduled speakers as time allows. Only the panel may question speakers during the open public hearing.