Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 185th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee June 5, 2024 AGENDA

Topic: The committee will meet in open session to discuss and make recommendations on the selection of the 2024-2025 Formula for COVID-19 vaccines.

EST Time	Presentation/Presenter
8:30 a.m.	Opening Remarks: Call to Order and Welcome (5 Min)
	Arnold Monto, M.D. Acting Chair, VRBPAC
	Professor Emeritus of Public Health and Epidemiology University of Michigan
	Oniversity of Michigan
	Administrative Announcements, Roll Call, Introduction of Committee,
	Conflict of Interest Statement (15 Min)
	Kathleen Hayes, M.P.H.
	Designated Federal Officer, VRBPAC
	Division of Scientific Advisors and Consultants
	Center for Biologics Evaluation and Research (CBER), FDA
8:50 a.m.	Introduction (15 Min Total including Q/A)
0.00 a.m.	introduction (10 mm rotal molading Q/A)
	Jerry Weir, Ph.D. (10 Min)
	Director
	Division of Viral Products (DVP) Office of Vaccines Research and Review (OVRR)
	CBER, FDA
	Q/A: 5 Min
9:05 a.m.	CDC Presentations (60 Min Total including Q/A)
	Update on COVID-19 Vaccine Effectiveness (25 Min)
	Ruth Link-Gelles, Ph.D., M.P.H.
	CDR, U.S. Public Health Service
	Vaccine Effectiveness Program Lead
	National Center for Immunization and Respiratory Diseases, CDC
	Q/A: 5 Min

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 185th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee

June 5, 2024 AGENDA

	Update on Current Epidemiology of the COVID-19 Pandemic and SARS-CoV-2 Variants (25 Min) Natalie J. Thornburg, Ph.D. Acting Chief, Laboratory Branch Coronavirus and Other Respiratory Viruses Division National Center for Immunization and Respiratory Diseases, CDC
	Q/A – 5 Min
10:05 a.m.	WHO Presentation (35 Min Total including Q/A)
	WHO TAG-CO-VAC May 2024 recommendation on the antigen composition of COVID-19 vaccines (25 Min)
	David Wentworth, Ph.D.
	Chair
	World Health Organization Technical Advisory Group on Coronavirus Vaccines
	Q/A: 10 Min
40.40	D :: -1 (00 M; -)
10:40 a.m.	Break (20 Min)
44.00	Made and Decreated the (OO Mile Tetal)
11:00 a.m.	Moderna Presentation (20 Min Total)
	Moderna COVID-19 Vaccines Update
	Frances Priddy, M.D., M.P.H.
	Executive Director, Clinical Development - COVID-19 Vaccines
	Darin Edwards, Ph.D. Executive Director, COVID-19 Program Lead

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 185th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee

June 5, 2024 AGENDA

11:20 a.m.	Pfizer presentation (20 Min Total)
	2024-2025 COVID-19 Vaccine Formula: Pfizer/BioNTech Clinical and Preclinical Supportive Data
	 Epidemiology & Real-World Evidence XBB.1.5 Omicron-Adapted Vaccine Clinical Humoral Immune Response Preclinical Evaluation of Contemporary Variant Vaccines Kayvon Modjarrad, M.D., Ph.D. Executive Director, Viral Vaccines & Immunology
11:40 p.m.	Novavax presentation (20 Min Total)
	Novavax Data in Support of 2024-2025 Vaccine Update
	Robert Walker, M.D.
	Senior Vice President, Chief Medical Officer
12:00 p.m.	FDA Presentation (20 Min Total)
	FDA Considerations and Recommendation for Changes to COVID-19 Vaccine Formula Composition (20 Min)
	Jerry Weir, Ph.D.
	Director, Division of Viral Products Office of Vaccines Research and Review, CBER, FDA
12:20 p.m.	Lunch (40 Min)
1:00 p.m.	Open Public Hearing (60 Min)
2:00 p.m.	Additional Q & A for CDC, FDA, and Industry Presenters (20 Min)
2:20 p.m.	Break (10 Min)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 185th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee June 5, 2024

June 5, 2024 AGENDA

2:30 p.m.	Committee Discussion of Vaccine Formula Selection and Voting (120 Min)
4:30 p.m.	Meeting Adjourned - DFO